L som i livet, leva, leka och lära

Alla hjärtans dag, minne för livet

Alla Hjärtans DAG
För 5 år sedan överraskade jag min man med att boka bord på en restaurang på söder.


Jag sa till honom att vi skulle träffas på slussen, för att sen gå till stället (vilket han tyckte var lite konstigt men men…) På väg till stället, sa jag till honom att jag ville gå upp till en av parkbänkarna, han protesterade lite då det var snö och han hade lågskor, man lydde snällt.

Väl sittande på bänken, la jag ett underlägg att sitta på, och smugglade fram champangeglas o en liten flaska skumpa…. han fattade inget. Men chockad blev han när jag sen tog fram en förlovningsring och frågade om han ville leva resten av sitt liv med mig  – ja efter jag hade berättat allt han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom.

 Lycklig som en tok blev jag när han sa JA.

 Idag 5 år senare, är vi gifta, har hus i Älta och en underbar son på 3,5 år.

På måndag (5 år senare…. ) har vi skaffat barnvakt för att gå tillbaka till restaurangen och mysa.

En lite förklaring till bänken:
…. är att bänken på söder har en viss betydelse, då vi på vår allra första date var på en italiensk restaurang i Gamla stan. Kombinationen mycket vitlök, nervositeten med första daten, ruset av både kärlek o alkohol gjorde mig illa mående – så i stället för att ta buss / taxi hem (vi bodde åt samma håll) så gick vi.
Och vid ett tillfälle var det så illa att jag behövde sätta mig ner och vila – så just vid denna bänk insåg jag att detta var mannen jag ville leva med… vet inte vad han sa eller vad han gjorde men just där tänkte jag HONOM VILL JAG HA – och jag har inte ångrat en sekund.

…..    jag blir om möjligt kärare och kärare för varje dag som går.

Han och våran underbara son har mitt hjärta och min själ – och jag är fortfarande lycklig som en tok!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.