L som i livet, leva, leka och lära

Godnatt säger vi ”gamla”

Efter en trevlig och god middag, utan vin bara med typ 4-5 ramlösa och en stor kopp kaffe så försökte jag smyga iväg…

Har under kvällen försökt tänka på vad jag åt, visst jag har ätit mer än vad jag skall men absolut mindre än vanligt. Till förrätt åt jag proscotto skivan o nån tomat m pestoröra, till varmrätt så åt jag 1, 5 kalvytterfile och pumpageggan – rörde inte potatiskakan. Saknade lite mer grönsaker men men. Efterrätt – nej tack. Nöjd!

Under middagen var det underhållning av en av kollegorna, i form av en ”award” typ Oscars eller guldbaggegalan. Olika klasser och nomineringar samt vinnare – en kul award inte mycket seriöst. Själv var jag nominerad i klassen ”årets soffties” kommer inte ihåg exakt hur det lät men typ för att jag barnlovebombar på facebook med alla aktiviteter o kärlek för min son. Och det är jag stolt för.

Min son är mitt allt. Meddans många tyckte det var skönt att få en dag/kväll/natt utan barn så tyvärr jag saknar sonen och mannen. Men om man som jag väntade typ i nästan 40 år för att få ett underbart liv så vill man inte missa en sekund med dom som gör livet underbart.

När jag lämnade ”partyt” så där efter halv elva så hade ljudnivån stigit och börjades nog pyssa lite i luften …. dessa ungdommar 🙂

Såg denna härliga räv (uppstoppad) på väg till rummet och kunde inte låt bli att fota.

I morgon är det sen frukost, vet inte hur dom lyckas få till det men frulle mellan 08.30-10.30 – sovmorgon för alla bakfulla. 🙂

Själv säger gamlingen godnatt, skall läsa några rader i min bok

 och längta efter sonen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.