L som i livet, leva, leka och lära

Helgsummering

LÖRDAG
Åter en natt med säng kring, men nu vill sonen flytta säng. Så nu står stora sängen i hans rum. Theo kan sova i lilla, (Theo är hans kusin) – så skall bli kul att testa i natt.

Maken o sonen stack i väg o klippte honom, går hos en underbar tjej på sickla strandsalong. Petra – helt underbar mot honom.

Medans dom roade sig med klippning så städade jag huset, och även om det var jobbigt och svettigt så när klockan var typ tre så insåg jag stolt att jag sparat 1100 kr. Tvättade lite, sen var det handboll – maken o jag turades om vid crosstrainen.

Inte mycket ”gottis” på kvällen för min del, maken tog en conjagare o en chokladbit men börjat hålla igen rejält han oxå. Men när sonen o han åt oxfile på kvällen då kändes det tungt att blanda en shake….

SÖNDAG
Hände en liten olycka i natt, kiss i sängen men tack vare underläggen så slapp vi tvätta madrasser och allt. Underbar uppfinning!

Efter frulle var det dax för första gympan för sonen. Han älskade det, bamse sånger och bommar, lianer, mattor, gå som pippilångstrump, springa o leka… en hitt!

Efter gympan blev det storhandling sen fika hos svärfar. Väl hemma var jag tvungen att fixa ekonomin, reviderat budgeten för året. Den privata! Ändringar i el, lån och så vill vi nu spara till Mexico 2013 så en rejäl genomgång av månadskostnaderna och upplägget. Men det skall nog gå, vi få dra in på fikastunderna o matbitarna i Sickla.

Skulle åkt o kolla på goa valpar på kvällen men blev både sent och så var det handboll.

Maken nattade jag jobbade lite sen satte vi oss med te framför sista morden i midsommer…

Så var den helgen slut!

Ps. Börjat läsa hjäte mammans blogg – otroligt tårarna är nära varje gång. Varje gång så inser jag hur viktigt det är att man tar hand om varandra varje dag och inte väntar tills i morgon. http://lindaskriver.blogspot.com/

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.