L som i livet, leva, leka och lära

Aldrig med städhjälp!!!!!

Har precis fått ett mail från Hemfrid som fick mig att gå i taket, och när jag blir arg då slår det gnistor!!!!

Jag har efter provat och utvärderat hemfrid i ca 6 månader bestämt mig för att avsluta samarbetet av två anledningar, enormt dyrt och inte värt pengarna. Städningen har inte en enda gång varit till 100% godkänd och sista städningen den 21/12 gick jag i taket då golvet såg värre ut en innan. Den städaren hade vaskat runt moppen så det såg hemskt ut…. det var spiken i kistan. Jag bokade av städningen 7 januari och vi skulle höras efter helgerna, sen har jobbet tagit ut sin rätt och saker kommit emellan. Men i veckan mailade jag dom och sa upp allt, då fick jag till svar att jag har en kalendermånadsuppsägning (vilket jag förståss skulle kollat upp)…

Men om dom inte fullföljt sitt åttagande ?!? Ja i helgen skall jag lustläsa allt exakt vad som gäller men får jag betala över 4400 januari o februri så kommer dom självklart får göra nåt.

Men idag får jag ett mail det dom sammanställt alla timmar, som jag iof inte förstår men det som fick mig gå itaket var att dom just nu har en städare i mitt hem!!!!!!!

  1. om jag inte hade glömt bort det så skulle deras larmkod varit utkopplad och larmet skulle gått, jag skulle fått samtal och det skulle varit kaos mitt i mina möten nu på morgonen
  2. vi har inte plockat undan hemma så det var inte redo för städning. Bland annat ligger alla mina smycket och annat framme, vet att det är nojigt men..
  3. han som gjorde ett skitjobb i december honom har dom skickat dit igen?!

Hon på Hemfrid var någorlunda smart och inte tog strid med mig idag utan bad om ursäkt typ 10 gånger, och krasst sätt om deras städare var lika bra som deras kundservice (ansvariga på kontoret) så skulle det inte vara några problem.

Jag vet inte hur det blev nu, och jag vet inte hur vårt hem ser ut när jag kommer hem. Jag vet bara att jag i helgen kommer lusläsa kontraktet och hoppas det finns ett klasul som gör att jag kan dra mig ut!

Så min maning till er: Tänk två gånger innan ni skaffar städhjälp och lusläs kontraktet!

Min erfarenhet ALDRIG MER STÄDHJÄLP och Hemfrid betyg DYRT och inte värt pengarna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.