L som i livet, leva, leka och lära

Livet är både upp och ner….

Ett glas vin med bästa kompisen är vad själen ibland behöver
Årets första snögubbe döpt till "snö"

Gud vad fort tiden går… trodde jag var inne oftare och bloggade men såg att senast var 26 oktober?!? Summering, hmmm

Lämnat sonens gamla kläder från stl 74 o uppåt till en kollega och som tack fick sonen en underbar lyftkran. Försökt sälja både på blocket o loppi men ingen lycka. Så glad att jag kunde glädja både kollegan och sonen i ett. Nu har jag lite kläder kvar som jag har samlat på hög till en insamling.

Tjejerna skulle åkt på sin årliga tjejhelg till Dalarna men blev inställt pga sjuka barn och för mycket jobb. Så trist är verkligen något man ser fram emot ett helt år, 4 dagar i myskläder med vin, go mat och underbart sällskap. Vi är 4-5 tjejer som kännt varandra i över 30 år. Det är kärlek!

Har satt in en hormonspiral efter alldeles för kort övervägande, kände mig lite påtvingand av barnmorskan faktiskt. Och kommer nog ta ut den… trivs inte. Jag var nedstämd innan den gjorde inte saken bättre, sexlusten försvunnit, små blödit sedan dom satt in den. Och nu har jag haft mensvärk i typ 4-5 dagar i stället för som vanligt 1 djävulsk dag så är det nu 1 djävulsk dag + 4 hemska. näää den skall bort! Försöker bara hitta en gynekole eller någon att prata med och det verkar helt omöjligt.

Har fått Zoloft nu på heltid…. orkade inte med de enorma svängningarna och efter att ha ätit dom en vecka innan mens som vanligt så insåg jag att dom gjorde livet enklare. Så var hos läkaren i veckan och så nu är man inne i ”lyckopillerträsket”m, vilket nog kommer göra livet enklare. Man tar bort lyckatopparna och bottentopparna och bara lever mittemellan – passar mig utmärkt just nu!

Har försökt få igång träningen men några gånger på crosstrainen hemma och några pass men vet inte var energin och lusten tagit vägen… JO det vet jag SPIRALJÄVELN tror jag har tagit bort all lust till livet!  Ställde mig på vågen igår och japp sedan sommaren har jag gått upp runt 10 kg – jätte kul!

Finns det inget positivt att summera då?

Jo, jag har insett att jag har en underbar förstående man som älskar mig med alla mina fel och brister och svägningar i livet. Jag har en son som gör mig lycklig varje dag jag vaknar och håller mig i lyckorus natt som dag, hans tunga snusningar har räddat många nätter när jag varit ledsen. Lycka att ha honom är enorm.

Adventsbak, en snöhelg i dalarna, ett glas vin med bästa kompisen – visst finns det saker att glädjas över. Summasumarum även om det är bland är svart så är oftast tavlan mest gul tack vare familj, vänner och snön som faller.

Morgon i Dalarna november 2011
1:a adventsbak med sonen
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.