L som i livet, leva, leka och lära

Regn regn regn

Inte direkt arbetslust när regnet öser ner o man känner sig ruggig. Skulle hellre krypa ner under en gosig filt o kolla på TV hela dagen, men med jobbhögar på hela bordet så är det väl bara sätta fart.

Sonen vaknade fem i morse och blöjan hade läckt, så upp o rädda det värsta dvs vi tog av blöjan, la en handduk på fläcken o somnade om… när vi sedan gick upp vid sju så fick jag ta bort alla lakan o fixa. Nu ligger bäddmadrassen i tvätten och stora madrassen på vädring. Vi har sånt ”kissunderlägg” under lakanan men självklart hade det dragit åt fel håll så just där kissblöjan läckte där fanns det inget skydd.
Men men …. liten o lycka litet problem.

Så glad att jag fortfarande hade bilen i morse, regnet formligen öste ner, och stackars dagmamman o barnen som skall gå på teater idag. Vägen att gå inte rolig… sonen vill ha paraply med funkar ju liksom inte så på med regnkläderna o se glada ut. För en gångs skull är man glad att man har inne jobb.

Pratat med chefen som ringde på morgonen, och är så tacksam för att jag fått sitta hemma o jobba denna veckan hade inte funkat annars.

I morgon kl halv tio är det läkarbesök igen så då får vi se, gravid o lycklig i 11 veckan eller ett foster som är dött och måste in akut till gyn och ta bort. Efter samtalet med chefen flödade tårarna precis som regnet utanför…. men så såg jag lilla trollet (en kruka o lite piprensare) som sonen gjort och då kändes livet lättare igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.