L som i livet, leva, leka och lära

Har varit lite mycket senaste tiden….

Tycker ju det är super kul att blogga men fasiken hinner inte med livet knappt. Försökte blogga via mobilen men verkar inte funka om man bara har en Nokia E71. Kan inte iphone eller någon sponsra oss vanliga dödliga bloggare med ny mobil 🙂 vore något.

Annars då…

Jo hade en underbar semester i Italien. Bad och sol men även lite regn. Årliga Guess-väskan inhandlad men i år blev det upppsss 2. En från Svärfar och en från min underbara make – bara älskar dom. Den ena (ljusbrun) blir nu i sommar, lite varvat med 2009-års vita guessväska. Sedan tar vi premiär för den mörkbruna till hösten – om jag kan slita mig från den ljusbruna 🙂

När jag kom hem från Italien hade jag fått besked från SÖS – japp blir operation!

Blandade känslor men vi har väl insett att vi kommer inte få fler barn och efter pratat med läkaren tidigare så är myom även en stor bidragande orsak till barnlöshet. Vi är otroligt glada och tacksamma för den buspojken vi har idag bara ledsna att vi inte kan ge honom ett syskon. Men vi får se till att han umgås mycket o nära med sina kusiner som bara bor 10 minuter bort .

Och efter senaste menstillfället så längtar jag bara till operationen i september. Mensen kom tidigare så jag var inte beredd med starkaste tabletterna så fick så ont så jag kräktes på jobbet, maken min fick hämta mig sen hem tog en morfin tablett och sov ett dygn. Så glad när det är över, hoppas bara att PMD (pre menstruell depp) försvinner oxå. Sedan många år tillbaka (med uppehåll under graviditeten) så äter jag antidepressivt 1 vecka innan mens – funkar ganska bra. Så efter ett liv där minst 2-3 av 5 veckor i min menscykel kretsar runt ”skiten” så kommer jag bli glad när det är över.

Maken och sonen har semester, jag hoppar på semestertåget om drygt 1 vecka. Skall bli så underbart!

Kommer ha 3 veckor semester från 9t5 jobbet men kommer jobba lite med Partylite, har en eller två visningar under semestern. Hade visning förra veckan gick jätte bra, tjejerna myste på altanen med vin o snacks medans jag visade spa produkterna. Var glada tjejer som i solen gjorde både mani- och pedikyr samt provade lite bodybutter.

 Med stora rean i juli blev det bra försäljning så känns skönt att vara aktiv.

I veckan gick busskortet ut, och snål som man är pumpade jag cykeln. Tänkte passa på nu när jag inte behöver lämna sonen på mornarna. Så 1,6 mil till jobbet och så 1,6 hem – japp härliga 3,2 per dag, varje dag tills semestern! Känns rejält i knät men funkar. (info: har ett total trasigt knä men efter 9 operationer är det inte mer än smärtoperation dom nu kan göra, så försöker härda ut). Knät har inte riktigt repat sig efter Vansbro simningen 10 juli då jag o tjejerna simmade tjejvansbro. Dom andra tjejerna gör Tjejklassikern, jag överväger men misstänker att min knä inte kommer klara det.

Nu skall jag jobba lite – är tvär lugnt på jobbet men kan ju alltid surfa lite 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.