L som i livet, leva, leka och lära

Ännu en sen kväll…

Vilken start på vecka, men även om jag sedan i fredags har sovit typ max 6 timmar varje natt så är jag super pigg. Är det spikmattan som jag plockat fram igen?

Helgen var väl underbar med sol o mys på lördag.  Syrran och hennes barn kom över. Svärfar kom över. Fram med utemöbler och till slut även barnpoolen. För en gång skull var det maken som blev stressad över att inte göra något… jag kände mig cool lugn. Ville bara ha en slappar dag – och jag fick en till sen på kvällen då jag passade på att förbereda lite inför visning på söndagen.

Söndagen – var tog våren vägen?
Spa visning hemma hos en av mina älsta och bästa vänner. Inte jätte bra försäljning men helt nöjd. Sedan fick jag in en online order så summa söndag, bra!

Måndag – head huntad?
Full fart på jobbet , men tvingade mig att gå o köra ett shape pass på lunchen. Vilket var bra för hade underbar energi när jag kom tillbaka.
På eftermiddagen fick jag ett samtal från VD på en annan byrå!? Han hade hört väldigt mycket bra om mig och undrade om jag kunde tänka mig att byta firma. Hjälp! Gå från säkerhet (dålig lön) till ev osäkerhet (och högre lön)… skall fundera.

Tisdag – what a day!
En kollega sjuk så fick köra brandkårsutryckning för henne. Och samtidigt hinna med mitt eget jobb. Vad blev lidande – joooo lunchen. En bar o en kaffe!
Just det hann med ett möte med Hemfrid i morse (arla morgon)  – japp kommer nog anlita dom. Hinner inte städa längre. Och om man är perfektionist japp då kan inte städningen slacka efter.
Efter jobbet så var det uppföljning Itrim… fick beröm trots att jag stått still sen jul. Men måste börja berömma mig att jag behållit de 11 kg jag gått ner. Även om jag hade önskat minus 10 till på vågen. Alla sjukdommar sedan oktober har liksom tagit musten ur allt.
Bakat sista tårtbottnen på kvällen. Strykigt mosterhögen. Lagt en PartyLite beställning samt packat upp varor jag beställt. Även packat upp varor från Lindex som jag beställde online – underbar service. Nästan allt till sonen som kommer vara ljusig i ljusa gröna nyanser i sommar.

Näää nu är klockan över tolv en kväll till innan jag går o lägger mig. Fattar inte – är det någon som häller droger i mitt kaffe när jag inte ser?

Nu måste jag gå sova!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.