Niiiniskitchenlife

Erbjudande på shopping

Detta är en annons för Cellbes och innehåller annonslänkar. 

Ja men bättre sent är aldrig, inte sant? Vi har just kommit hem från grillkväll hos vänner. Vi har verkligen svävat ut och varit ute såhär sent. ? Tänkte visa bilder från kvällen imorgon, nu möte jag hoppa i säng. Men innan jag gör det så ska du få ett tips!

Lovade er ju ett toppenerbjudande! I samarbete med Cellbes får jag ge er läsare 20% på ett helt köp. Om Du anger rabattkod NKH1705 i kassan så får du din rabatt.

Jag har ju fått en HEL del favoriter på Cellbes!
Som dessa jeans som jag bara ÄLSKAR! Bästa bästa! Har beställt ett par i mörkare blå nu också. Supermycket stretch, sitter som en smäck och såååå snygga.  Hur snyggt till ett snyggt linne, ballerinas eller klackar i sommar?


Plädarna och kuddarna som vi har i sängen.


Min helt underbara pyjamas!


Favoriterna, dessa vita jeans som också är superstretch.


Igår kväll satt jag och mös i mina mysbyxor. Tröjan var tyvärr slutsåld med hittade en liknande som passar perfekt till byxorna. Jag kan tycka att det är najs att vara lite ”fin” fast man är mysklädd. Inte alltid i solkiga gråa och trasig tröja som man också kan hitta mig i. ?

Japp, det var erbjudandet! In och shoppa loss nu till fyndpriset 20% rabatt på ett helt köp. Wioooo…. NKH1705 är rabattkoden, glöm inte den! Den gäller från nu till söndag den 21/5.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag beställde faktiskt de där blå jeansen efter din recension! Brukar ALDRIG beställa byxor från nätet då jag har tillräckligt svårt att hitta byxor/jeans i fysiska butiker. Men jag är faktiskt väldigt nöjd än så länge (har inte använt dem så många gånger). Så tack för ditt tips! 😀