Tänkte jag skulle bjuda dig på världens snabbaste och bästa recept på chokladmousse. På riktigt, har du panik och verkligen inte vet vad du ska bjuda dina gäster på till efterrätt så är detta recept GRRRRYYYMT! Du kan variera det en hel del dessutom så du kan lätt köra samma efterrätt gång ut och gång in. Haha…. de kommer inte märka att det är samma. 😀 Självklart kan du bjuda på denna efterrätt även om du inte har panik, det är en jäkla bra dessert helt enkelt.
Dessa härligheter serverar du finast i någon form av höga glas. Det är så fint! ♥
RECEPT 4 port:
3 dl vispgrädde
1 msk kakao
2 msk florsocker (för LCHF använd 1 msk valfri sötning, tex sukrin melis)
½ tsk vaniljpulver
Gör såhär:
Blanda grädde, kakao och socker och vispa med elvisp till det blir fast. Spritsa eller klicka ut den i 4 portionsformar eller glas. Låt stå i kylen en stund eller så serverar du direkt. Pudra över lite kanel eller kakao.
Exempel på smaksättning:
1) Kaffe
Häll upp grädden, lägg i 1 tsk snabbkaffe och ställ i kylen under 20 minuter. Häll i resten av ingredienserna och vispa upp. Ställ i kyl igen.
2) Apelsin
Riv i cezt från en apelsin och blanda i chokladmoussen.
3) Rom
Droppa i ca 2 tsk romessens i chokladmoussen innan du vispar upp den.
4) Polkagris
Mixa 1 dl polkagrisar och ha i chokladmoussen innan vispning. Denna är lite crunchy.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig på Instagram HÄR
Följ mig på Bloglovin HÄR
Heeej!
Men så fina glas, vart har du köpt dom?
//A
Åh visst är dom! Dom är från Cervera. ????