Godmorgon! ♥
Jag märker att morgnarna är värst än så länge. Nu gick jag också igenom bilderna i kameran och hittade fler bilder som jag tog de två sista dagarna. Förlåt att jag är så deppig, men jag kan verkligen inte rå för det. Har så himla svårt att slänga in ett glättigt och glatt inlägg när jag känner mig som ett ösregn. Jag tänker på honom varje vaken minut. Jag vet att det är övergående (tack och lov), att man kommer att bli människa igen när tiden får gå. Jag får otroligt mycket kraft av era kommentarer, jag vill bara säga det. Ni berättar om era egna förluster och ger mig hopp om att han har det bra borta i regnsbågsland nu. I morse kom jag på att jag glömde lägga i en tom toalettpappersrulle och en hårsnodd. Han älskade att leka med det. Då blev jag ledsen för det, för att jag glömde att han inte fick det med sig det i graven… Tony sa att där han är nu finns det massor av det. Sånt tröstar, vad man än har för tro efter döden så tröstar sånt oerhört. Skulle vilja att han kom och berättade att han har det bra nu. Usch, nu gråter jag igen. För hundraelfte gången. Förstår inte hur mycket tårar det kan finnas liksom…
Jag har startat dagen med att baka. Så skönt att få baka när man känner sig som ett ösregn. Något glädjande är att solen visar sig så otroligt vackert här nu. Vill ta kameran och gå ut och fota. Det är så fint. Jag behöver solen i mitt ansikte, jag känner det.
Här har jag just suttit och njutit av min frukost. En nybakt glutenfri fralla glädjer mig faktiskt lite.
En stor latte med kardemumma och kanel och så Tony som spelar gitarr vid kökbordet, jag det är också en tröst.
”The secret ingredient” i dessa frallor är detta skrädmjöl. Det klassas som glutenfritt men det kan finnas spår av gluten så är man intolerant kan inte alla äta skrädmjöl som är ett mjöl gjort på stenugnsrostat havregryn. En väldigt speciell och jättegod smak.
RECEPT PÅ GROVA GLUTENFRIA FRALLOR:
2,5 dl skrädmjöl
1,5 dl fibrex
1,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 tsk malen kardemumma
2 ägg
1 dl naturell yoghurt
1 dl grädde el mjölk
4 msk olivolja
3 msk solrosfrön
Gör såhär:
1) Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggen. Vispa i yoghurt, mjölken/grädden och fettet.
2) Blanda alla torra ingredienser och vispa sedan i det äggsmeten. Låt det stå och svälla i ca 5 minuter.
3) Ta ut ca 5-6 bullar ur smeten och forma till bullar. Jag blötte händerna lite så att det var lättare att hantera degen. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Toppa med t ex vallmofrön.
4) Grädda i ca 10-15 minuter tills frallorna fått lite fin färg.
Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på min Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR