Du ska nu få tips på världens enklaste och snabbaste efterrätt. Elliot här hemma sa att detta var det godaste han någonsin ätit. Tony kastade i sig en och hummade: ”Åh fifan så goda!” Så här hemma har dessa verkligen fått toppbetyg!
RECEPT:
4 smördegsplattor
hallon
2 msk rårörssocker
2 tsk vaniljsocker
florsocker
1 ägg
Gör såhär:
Tina smördegsplattor. Jag köpte färdiga på ICA. Ha i några hallon i mitten av plattan, häll på ½ msk rårörssocker på varje och ½ tsk vaniljsocker. Vik sedan ihop den till ett knyte. Jag tog en gaffel och tryckte till kanterna så de skulle hålla. Lägg knytena på bakplåtspapper. Vispa upp ägget och pensla knytena. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 10-15 minuter. De ska få en gyllengul färg. Pudra med florsocker och servera. Går bra att servera som de är eller med en klick glass. GUDAGOTT och så sjukt enkelt!