Hembakade salta pinnar?
Går det ens?! Javisst, det blir dessutom supergott! Tony som är min testpanel är en kräsen sort och han är svår att ”pleasea” ska ni veta. Han tyckte dessa var sååå goda! Han har gett betyg på alla och jag skulle hälsa att ni verkligen ska testa att baka dessa. 🙂
Såhär ser dom ut! Självklart så är de svåra att få att se ut som dom man köper, men dom är fabriksframställda och nån sån fabrik har ju inte jag. 😉 Här ska du få grundreceptet, sedan har jag kört 5 olika smaksättningar, du har på efter tycke och smak. DÄrför har jag inte anget hur mycket jag haft på.
GRUNDRECEPT SALTA PINNAR
1,5 dl vetemjöl
1 ägg till pensling
1) Flingsalt . Strö över valfri mängd flingsalt. Tänk på att inte ha för mycket.
4) RAW lakritspulver & flingsalt.
5) Torkad basilika, vitlökspulver och flingsalt.
Tonys utlåtande var:
Godast var den med Basilika, vitlök och flingsalt. Chilin gillade han också väldigt mycket. Lakritsen var konstig först men sen tyckte han att den var en riktigt höjdare. Tmjan och den med flingsalt var goda och typsik såna som man inte kan sluta äta. Så, ett gott betyg. Dessa är en riktig höjdare tyckte Tony och jag kommer nog att få baka dessa måååånga gånger i framtiden. (Anledningen till att jag inte äter är att jag inte ska äta gluten….därav denna eminenta testpanel.)
Hej! Ville bara tala om att jag gjorde ditt recept på lax med fetaost, solrosfrön och dill idag. Succé!!! Hade även dill i såsen och serverade med blimkålsris, som passade perfekt till. Supergott tyckte hela familjen, och snabblagat.
Hej! Ville bara tala om att jag gjorde ditt recept på lax med fetaost, solrosfrön och dill idag. Succé!!! Hade även dill i såsen och serverade med blimkålsris, som passade perfekt till. Supergott tyckte hela familjen, och snabblagat.
Men åh, de ser ju supergoda ut!! Detta måste testas någon gång!
Men åh, de ser ju supergoda ut!! Detta måste testas någon gång!
Gräddar man dem 2ggr??? Eller gör man pinnar direkt av degen som sedan läggs på plåt och gräddas?
Jag undrar samma sak, fattade inte riktigt
Se svar till Josephine! 🙂
Gräddar man dem 2ggr??? Eller gör man pinnar direkt av degen som sedan läggs på plåt och gräddas?
Jag undrar samma sak, fattade inte riktigt
Se svar till Josephine! 🙂