Åh vad roligt att läsa om era 3 ”tacksamhetspunkter” i förra inlägget! Fortsätt fortsätt! ♥
Hörrni, förut fick jag en del frågor om vilken röra det var jag hade på mina snittar på det där afternoon tea:t med Carro och Fredrik! Jag kom ju på att jag aldrig delade med mig av det så nu ska jag göra det.
Den här röran kan vara den godaste röran ever! Brödet är min glutenfria limpa.
LAXRÖRA MED PEPPARROT
150 g kallrökt lax
2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk pepparrot
0,5 knippe gräslök, spara lite till garnering
1-2 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör såhär:
Strimla laxen i valfri storlek. Jag gillar när det är smått smått. Blanda sedan creme fraiche, majonnäs, pepparrot, hackad gräslök, salt och peppar i en bunke. Rör i den strimlade laxen. Den får gärna stå kallt en stund så den hinner gojsa till sig lite. Ha på en liten klick på varje brödskiva, ät & njut! Denna röra är god att bara ha stå i kylen (håller ett par- tre dagar övertäckt i kylen) och ha på det på kvällsmackan och thet. MUMS!
Hej! Låter jättegott! När du skriver pepparrot, menar du färsk riven eller från tub?
/Angela
Det finns färskriven från tub! 🙂