Tisdag är väl en riktigt ”fisk-dag”? Hittade ett gott laxrecept som jag tänkte dela med mig av.
RECEPT
800 g Potatis
4 bit(ar) Lax, á 125 g
1 tsk Margarin flytande 80%
2 dl Fraiche 5%
1 msk Basilika, färsk
20 st Cocktailtomater
100 g Salladsost (feta) max 10%
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°. Skala och koka potatis. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Blanda samman fetaost och fraiche. Hacka basilikan och rör ner i blandningen, krydda med salt och peppar. Bred blandningen jämnt över filéerna, lägg halverade körsbärstomater på toppen. Sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med pressad potatis och blandad sallad.
Oj så smarrigt men undrar bara hur många Points? 🙂
Förlåt, 12 😉
Tack för receptet. Sparat och ska testas. 🙂
Kram Linda
Lax är gott!
Choklad är godare 🙂
http://chocochock.se