Citronpaj, 10 portioner – 5 PP/portion.
Den här pajen har fått fantastiska recensioner. Den ska vara galet god läser jag mig till. Nu bara måste jag testa och baka denna, jag tror att det får bli idag. Tjejerna kommer över på eftermiddagsfika, vi ska planera VARDAGSLYX. Receptet verksr dessutom vara galet enkelt att göra! Här har du receptet:
RECEPT:
6 st Digestivekex
2 msk Margarin flytande 80%
300 g Törsleff’s Kondenserad mjölk sockrad
2 st Ägg
2 st Citron, 1 1/4 dl saft, 1 msk rivet skal
Instruktioner
Krossa kexen fint och blanda ihop med margarin. Tryck ut degen i en pajform och ställ i kylen. Blanda samman mjölk och ägg i en skål, tillsätt citronsaft och skal. Häll det i pajformen. Grädda i ugn 175° ca 15 minuter. Låt det kallna före servering.
Gjorde denna idag! Superlätt och underbart god. MEN för söt….. Konstigt att det är VV-recept. Den kondenserade mjölken är alldeles försökt för min smak. Det riktigt krullar sig på tungan efter en bit.
Hej!
Ser jätte gott ut!!
Måste baka!!
Finns den där kondenserade mjölken att köpa i vanliga mataffären?
Kram
OMG vad gott! Jag är galen i alla bakverk med citron.
Kram