I Lördags morse kl 04.00 gick jag då upp och gjorde i ordning all mat som vi skulle äta på kvällen! Väckte husbandet vid halv 6 för då var det liksom dax att hjälpa till. 🙂 Här har vi då kycklingvingar/lår/klubbor som marinerats över natten i vitlök, saffran och chili.
Västerbottenpaj X 2. Herreguuud så gott det blev med just det här receptet. MUMS!
Här har vi söt/salta kanelmandlar som jag först karamelliserade, sedan i med malen kanel och avslutningsvis på en plåt med flingsalt över. GOTT!
Dukningen avklarad!
JAPP!! Så såg det ut i lördags innan gästerna anlände. Vi bjöd på GLÖGGPLOCK denna kväll och det blev i form av Saffran/chili kyckling, baconinlindade dadlar, västerbottenpaj, getost fritters, sockersaltade kanelmandlar, rostad pepparkaka med brie, fikon och honung o så avslutade vi med pepparkakskryddad chokladkräm. Piuuuh….. 🙂
Återkommer med bilder från kvällen! Det blev en riktig partykväll hemma på landet. Förlåt grannar om det var livat… ska inte hända igen på lääääääääänge! 🙂