Hannas Bageri

Kaffets dag – 7 recept

Hej på er!

Fredag idag! Så härligt och här skiner faktiskt solen just nu. Här blir de en ganska så lugn helg innan vi åker till Sverige på söndag! Det ska bli så skönt och roligt! Inte så ofta vi kan åka dit tillsammans, senast vi var där tillsammans var i juni.

Idag är det ju också inte vilken fredag som helst, utan kaffets dag! Kaffe, kan det vara det bästa som finns? Den där morgonkoppen som man nästan kan längta till redan när man går och lägger sig kvällen innan att få ta. Här nedan har jag listat 7 olika recept med kaffe i som passar perfekt en dag som denna. Klicka bara på länkarna så kommer ni till recepten!

DSC_1724Kaffekladdkaka med Baileysgrädde

DSC_2560Chokladdoppade havreflarn med kaffesmörkräm

DSC_5428Islatte

DSC_3629Chokladbollar

DSC_0083Jordgubb och nutellafylld chokladbollstårta

DSC_2161Delicatobollar

DSC_2721Polka espresso 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.