Hannas Bageri

Bra start på veckan

DSC_0130Hallå på er!

Vilken skön start jag haft på denna vecka, fått mycket gjort på morgonen och det är alltid en skön känsla efteråt. Just nu sitter jag och fixar och trixar ihop kommande recept och det tycker jag är såå roligt! Svårt men roligt och jag har mycket på lager nu som jag ska göra 🙂 Jag passar alltid på att göra så mycket som möjligt när jag är uppe i stugan på grund av att jag har mycket bättre möjligheter till att fotografera utomhus i naturen där så som jag allra helst vill göra. Tycker det blir sådan skillnad på mina bilder när jag gör det så när jag är där uppe gäller det att passa på! 🙂

Måste också berätta om igår, vi hade en så kul dag. Jag och Viktor tog oss först in till stan och åt en mysig lunch på ett mexikanskt ställe som var jättebra! Litet men verkligen så mexikanskt som det bara kunde bli. Sen var vi hembjudna till två nyfunna vänner Bianca och Malaury på middag. Bianca som är från Italien hade gjort en supergod pasta med tomatsås och mozzarella till oss och den var minst sagt god! Jättekul att lära känna dem lite mer och det är de bästa med detta livet, vi får lära känna så många nya människor från olika delar av världen och det är så häftigt och berikande. Superglad för det!

Nu måste jag fortsätta här, Kram och ha en fortsatt bra start på denna nya vecka ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.