Hannas Bageri

Sommarsemestern bestämd

Inlägget innehåller adlinks

Hej vänner!

Nu börjar sommaren verkligen närma sig för oss. Ganska nyligen fick vi faktiskt äntligen reda på när Viktor får sin sommarsemester så vi kan åka hem till Sverige. Nu visa det sig att det inte verkar bli någon lång semester för honom i år så vi hinner förmodligen inte åka på någon resa denna sommar tyvärr. Däremot hinner vi spendera mycket tid i Sverige och bland annat uppe i stugan. Håller så tummarna för att vi ska få några fina dagar där när vi är uppe. Så fina som vi fick förra året får man nog bara drömma om men man vet ju aldrig. Hoppas hoppas!

Om inte allt för lång tid är planen att det ska byggas ett uterum och en altan där uppe och då har jag blivit lite sugen på att köpa någon form av en solsäng att ha där på altanen. De ser så sköna och mysiga ut och jag tror en sådan hade varit perfekt där. Lite tveksam bara på om det tar för mycket plats. Får kolla upp det men dessa två tyckte jag var hur fina som helst! 🙂

Kram på er, ha en fortsatt fin torsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.