Hannas Bageri

Saker jag inte klarar mig utan när jag bakar

Inlägget innehåller adlinks

Något jag insett ju mer jag bakat är vad som är onödiga prylar eller snarare verktyg som jag använder mer sällan jämfört med verktyg jag inte klarar mig utan. Det finns så mycket kul och spännande grejer att köpa idag så det är så lätt att man köper på sig mer än man behöver. Jag har själv köpt på mig alldeles för mycket och därför tänkte jag visa er vad det är för verktyg jag haft mest användning av hittills och vad som jag faktiskt inte riktigt klarar mig utan. Jag har dock inte exakt dessa märken som ovan men verktygen är desamma så jag tror och hoppas de ska vara minst lika bra 😉 Det snurrbara tårtfatet och tårtskäraren är dock något som jag inte har ännu men som jag insett på sistone att jag verkligen måste investera i. Tårtorna kommer bli så mycket finare om jag använder mig av dessa så de står högt på önskelistan! Gillar ni att baka rekommenderar jag er verkligen produkter som dessa. De kommer förmodligen alltid komma till användning vid olika tillfällen oavsett vad ni ska göra. För att komma till produkterna klickar ni bara på länkarna eller den produkt ni är intresserad av 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.