Hannas Bageri

Rosa blommor och dessert

IMG_1055

Hej på er!

Känns så konstigt att det redan är torsdag idag. Redan helg imorgon igen men det är ju en kort vecka den här så det är nog inte så konstigt att man blir förvånad över att det redan är torsdag när det egentligen känns som onsdag.

Har ni sett så vackert det är här nu med alla träd och blommor som blommar för fullt! Den här bilden tog jag igår när jag var ute på en promenad och man blir ju så glad. Solen skiner faktiskt idag också så jag ska få i mig lite lunch och sen ska jag ge mig ut igen när jag är klar med mina kakor. Bakar med choklad och jordnötter idag 🙂

Idag såg jag förresten också att det är polkagrisens dag! Helt omöjligt att hålla koll på alla dessa dagar men de fick mig att komma att tänka på en grej som jag bara älskar på framförallt sommaren. En polka espresso! Låter lite märkligt men det är underbart gott!

DSC_2721

Allt ni behöver till en portion är bara 1 stor kula polkaglass och en dubbel espresso av god kvalitet. Ni börjar med att göra en dubbel espresso och låter den svalna lite. Lägger därefter upp en stor kula polkaglass i ett fint glas och häller sedan över den kalla espresson. Sen är det bara att äta och njuta! Enkelt va? 😉

Nu blir det en sen lunch!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.