Hannas Bageri

Så roligt!

DSC_7761God förmiddag tisdag!

Nu är det tillbaka till vardagen igen efter Påsken och det känns ändå ganska så skönt. Tycker ju mitt jobb är så roligt 🙂 Idag står det bröd på schemat vilket jag knappt delat med mig av här på bloggen. Beror nog mestadels på att jag själv inte äter bröd speciellt mycket då min mage inte mår jättebra av det. Antar att jag är lite känslig mot gluten men jag borde helt enkelt prova att baka lite mer glutenfritt då istället. Något att tänka på i fortsättningen 😉

Något som har gjort mig så glad att se nu under påskhelgen är hur mycket ni har bakat från mina recept! Ni är många som skrivit, skickat och taggat mig i bilder på vad ni har bakat vilket har varit sååå kul att få se och höra. Ni anar inte hur glad det gör mig när ni bara skriver till mig att ni bakat något eller lägger upp en bild på instagram och taggar mig i bilden eller använder #hannasbageri så jag har möjlighet att se bilderna. Har varit så himla kul att få höra ifrån er vad ni bakat så fortsätt jättegärna med det! Jag blir alltid lika glad 🙂 De mest populära recepten den här påskhelgen verkade vara min citronmousse tårta och Key lime pie.

Ha nu en fortsatt fin tisdag, hörs snart igen!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.