Hannas Bageri

Första fikan utomhus

P1030894 P1030901

Vilket väder vi har haft idag! Ganska kallt men strålande sol så vi kunde till och med ta årets första fika utomhus. Vi klädde på oss ordentligt och satte oss längs med husväggen där solen värmde som mest och det var inga problem att sitta där utan att frysa. Man märker att solen börja värma mer och mer nu och det var helt underbart att kunna dricka sitt kaffe utomhus! Vårkänslor 🙂

Annars har dagen mestadels bestått av plugg för min del då jag har min tenta imorgon. Ska bli skönt när den är gjord. Dagen innan går jag mest bara och väntar på att få göra den så det kommer vara en lättnad och förhoppningsvis en skön känsla imorgon eftermiddag (om det känts bra dvs) 😉

Nu ska jag lägga mig i soffan och ha en lugn och skön kväll tillsammans med mamma och pappa. Det är så mysigt att vara här hos dem!

Kram, önskar er en härlig fredagkväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.