Hannas Bageri

Grön smoothie

DSC_7597Hej måndag och nya vecka,

Här kommer veckans lite nyttigare variant. Ni som följt mig ett tag vet nog vid det här laget att jag startar i princip alla mina dagar med en smoothie. Det tillsammans med en kopp citron och ingerfärste. Jag har hunnit prova på många olika varianter på smoothies genom åren och det finns många som jag älskar men favoriten är trots det fortfarande denna gröna smoothie. Den innehåller massor av nyttigheter för kroppen samtidigt som den smakar otroligt gott. Perfekt för mig som annars har svårt att äta en ordentlig frukost på morgonen.

Till 1 smoothie:

1 banan (viktigt att den är mogen)

Ca 1-2 dl fryst tärnad mango 

1 msk chiafrön

1 tsk färskriven ingefära

1 näve bladspenat

1/4 pressad lime

Ca 2-3 dl sojamjölk 

Mixa ihop allt i en mixer. Häll upp i ett glas.

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hannasbageri

      Absolut! Det går bra med vanlig mjölk också. Har aldrig provat att ha i avocado men jag tror säkert det blir jättegott 🙂