Hannas Bageri

En lyckad överraskningsfest

P1010057 P1010082Hej hej!

Vilken grå och trist tisdag vi fick vakna upp till idag. Vädret är ingen höjdare här just nu och jag kan inte låta bli att längta lite till vi får det lite varmare och solen vill kika fram igen. Den har gått och gömt sig den här månaden tror jag..

Just nu sitter jag och jobbar undan lite innan jag måste in till stan på några ärenden. Bland annat måste jag fixa lite inför fredag när en viss person här hemma fyller år. Tänk att det redan är ett helt år sedan jag höll på och planerade ihop en överraskningsfest för Viktor. 25 personer var vi som lyckades överraska honom helt och jag var så lättad och glad över att det gick i lås utan att någon lyckades försäga sig under tiden. Han trodde vi skulle äta en födelsedagsmiddag med min familj hemma hos dem men istället hoppade 25 personer fram och började sjunga för honom när han klev ut i hallen. Tog lång tid för honom innan han förstod vad som hände. Jag fick dock svettas ett tag precis innan vi kom fram då jag minns att Viktor blev klar tidigare från träning just den dagen och tyckte det var perfekt så vi kunde åka över lite tidigare till Malmö än planerat. Problemet var bara att vi kunde ju inte åka hem till min familj redan då då gästerna skulle komma senare och hade vi åkt direkt dit hade ingen varit där ännu. Så jag fick komma på någon bra förklaring till varför jag så gärna ville ta en runda i stan i Malmö först. Efter någon timme där satte vi oss och tog en lååång fika också för att få tiden att gå och herregud vad tiden gick långsamt där minns jag. Satt bara och väntade på att få klartecken om att alla var på plats så vi också kunde åka dit. Enligt Viktor lyckades jag tydligen hålla masken väldigt bra för han hade inte märkt något konstigt alls och hade gått på mina förklaringar om varför vi var tvungna att vara lite i stan först och varför jag var sååå sugen på en fika hehe.

Det var verkligen perfekt tajming att kunna ha den festen för honom just då. Vi bodde i Köpenhamn och hade nära hem till alla i Malmö samtidigt som han också fyllde 25 som känns som en liten speciell siffra att fylla. Varje år runt hans födelsedag har vi nästan alltid varit mitt uppe i en flytt eller bott utomlands så hans födelsedag inte riktigt kunnat firas ordentligt med både vänner och familj. Just därför var jag så glad att jag fick ihop det förra året. Jag ville så gärna göra något speciellt för honom när vi för en gångs skull bodde nära hem och han hade möjlighet att kunna fira sin födelsedag ordentligt. Och det lyckades! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.