Hannas Bageri

Julklappsjakten lucka 9

I samarbete med OBH Nordica

Godmorgon!
Idag startar jag dagen med en supertävling här på bloggen. Jag har nämligen fått den stora äran att få presentera lucka nummer 9 i LOPPI:s stora Julklappjakt! Ni har nu chansen att under 24 h tävla om denna Hero Blender från OBH Nordica till ett värde av hela 1499 kr!
 För att vara med och tävla så behöver ni endast lämna en kommentar här nedan i kommentarsfältet med en motivering kring varför just du ska vinna. Vinnaren dras redan imorgon och kommer kontaktas samt presenteras här.
(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)
Stort lycka till!
Hero Blender2
Lucka nummer 10 kommer öppnas imorgon inne hos pappalivet.se. Missa inte att kika in där imorgon för att se vad som döljer sig i den luckan 🙂
Kram!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanja Tinglöf

  Vilken supertävling! När jag nu på mammaledighet gått, denna vore toppen att fått. Med små barn man snabbt ett mellis måste fixa, med denna jag en smoothie kan mixa. Även med denna jag en kaka kan göra, slippa till affären köra. Detta rim verkligen suger, men hoppas att det ändå duger. Nu håller vi tummar och tår, att jag denna ljuvliga mixer får. ✊✊✊

 2. Sara B

  Jag är inne i ett smoothie skov, har även köpt diverse alger, bipollen, acai, matcha m.m för att pigga upp mig lite i vinter mörkret. Denna blender skulle passa perfekt in i köket! Den skulle även underlätta och göra morgonrutinerna smidigare och snabbare!

 3. Ana Kokol

  Håller på att gå ner i vikt, vilket inte är unikt. Kampen den är hård, det gäller att använda allt i sin örtagård. Mixa kryddor, växter och bär, jag nya recept var dag mig lär. Nyttigt är inte alltid gott, därför hoppas jag att vinsten faller på min lott. Inspirations och tips jag får i din blogg, det med vinsten kan jag även blanda en nyttig fruktig julgrogg.

 4. kattis Iveblad

  Vi många i familjen är, en önskan om smoothie det ofta är. En stavmixer ingen höjdare är. Tänk om vi denna vann och enkelt som i ett nafs, Kunde trolla fram en delikatess så grann.

 5. kattis Iveblad

  Vi många i familjen är, en önskan om smoothie det ofta är. En stavmixer ingen höjdare är. Tänk om vi denna vann och enkelt som i ett nafs, Kunde trolla fram en delikatess så grann

 6. Johanna

  Sonen är på väg att sluta med vällingen och då hade det varit super att trappa ned med någonting som ändå är flytande som smoothies då han inte är så förtjust i smörgåsar etc! 🙂

 7. Martina

  Mina barn äter ganska dåligt till frukost och när jag nämnde det för en vän så berättade hon att hennes är likadana, men smoothies går ner. Jag vill ju som alla andra föräldrar ge barnen den bästa starten på dagen så jag önskar vinna denna för att få till schyssta smoothiefrukostar åt mina små.

 8. Ove

  Med denna blender ska jag mixa och krossa, i goda drycker av frukt och bär sedan frossa.
  Goda vitaminbomber till frukost ska jag enkelt och snabbt dagligen fixa, med spenat och bär blir det också nyttigt att mixa.

 9. Sophie

  Jag erkänner att jag är avundsjuk på mina grannars Blender som de kör igång varje morgon. Jag hör hur den låter, Jag är avundsjuk för att inte jag har en egen Blender så att jag kan snabbt och enkelt kan få i mig en uppiggande smoothie som gör att jag blir glad och orkar med dagen bättre på morgonen.Jag är avundsjuk för att inte jag kan göra en god och enkel soppa som grannarna gör vid middagstid, Istället tar jag fram min färdigrätt och den slår sig slätt när det kommer till nyttigt innehåll mot den mat man kan fixa själv. Håller tummarna för att jag ska slippa denna avundsjuka nu 🙂

 10. Kristina

  ”Med denna blender hemma i mitt kök, kan jag bjuda på många nyttigheter när jag får besök.
  Det kommer att bli goda smoothies av frukt och bär, i denna apparat är jag redan fullständigt kär”.

 11. Natali

  Åh vad roligt det hade varit att vinna detta pris! Jag älskar smoothies men det ryms tyvärr ingen plats för en bra blender i min studentbudget. Det hade därför passat mig perfekt att vinna denna, då kan jag göra smoothies varje dag!

 12. Matilda Pettersson

  Men wow! Vet inte hur många ÅR jag önskat mig en blender, men fortfarande inte fått tummen ur att unna mig en. Kämpar på med min slöa stavmixer och blir bara sur och irriterad, haha. Bor ensam med två små, så att köpa nytt och ”onödigt” tar emot lite då plånkan är tunn och det finns så mycket annat att prioritera, så hoppas på tur att vinna denna fina att lägga under granen åt mig själv till jul! 🙂

  Kram Matilda

 13. Weronica Johansson

  Men åh vad jag vill vinna denna fina. Min dotter skulle få den i julklapp. Tack för alla bra recept du har på din blogg ?

 14. Amanda

  Vill verkligen vinna! Då både jag och min son älskar smoothies men har inte kunnat köpa en blender då man inte får ut så hög föräldrarpenning ?

 15. Anna

  Jag är ingen slitochsläng-person, men min plastmixer från studenten 2003 börjar bli lämplig att bytas ut med gott samvete… Eller hur? ?

 16. Belinda Fihn

  Jag är gravid med första barnet och skulle vilja lära mig att tillaga barnmat från grunden. Precis som jag älskar att baka och laga mat från grunden där jag känner till alla ingredienser, så vore det toppen att kunna laga den kanske viktigaste maten jag någonsin kommer göra? En mixer känns som en bra bas att starta med!

 17. Carin Egehult

  Jag har fastnat för smothies på morgonen och dottern på 3 år vill ha dem jämt och ständigt så jag känner att min lilla stavmixer skulle behöva få vila lite. Denna skulle vara toppen till oss. Å sen går det ju att använda den till så mycket mer också.

 18. Karoline Johansson

  Efter vi fick vårt andra barn bestämde sig min sambo för att gå ner i vikt. Jag var lite tveksam till hur det skulle gå, men nu när vår lilla är 6 månader så har kilona rasat snabbare för honom än för mig som hade extrakilon av graviditeten. Han är definitivt värd en blender som skulle förenkla för honom att hålla fast vid sin diet.

 19. Lotta Larsdotter

  Jag vill kunna mixa nyttiga och goda juicer och smoothies åt mig och min familj! Ett otroligt bra och gott mellanmål som är lätt att göra om man har en riktigt bra blender så jag hoppas på vinnartur!

 20. Pia Lager

  Med en dålig rutin av att äta mackor och köpa färdiga juicer hade en sån här fin blender gjort frukost/luncher/middagar ja, nog alla måltider roligare och godare! Finns en utmärkt plats för den både i köket och i min magkärlek 🙂

 21. Elisabet Carlborg

  Plötsligt det händer
  – jag behöver en blender
  men tomt är mitt skåp, ingen smoothie det blir
  utan bara en skål med fruktsallad i!

 22. Linnea

  Jag hackar och mosar frukt i timmar,
  det är så jobbigt att jag tror att jag svimmar,
  när jag en smoothie vill fixa,
  är det så svårt att utan en blender den mixa,
  med en Hero skulle det gå på ett ögonblick,
  det är bara stoppa ner frukten och sen drick!

 23. Nina M

  Detta pris kom som en skänk från ovan! Har tittat på blenders i flera veckor nu men kan inte bestämma mig för vad jag vill ha för en. Nu kanske jag inte behöver välja? Vår familj på två vuxna och tre barn varav en bebis äter vegetariskt och då blir det mycket frukt och grönt och smoothies. Med en stavmixer i plast kommer man en bit på vägen men skulle behöva något mer kraftfullt så att säga. Skulle bli mer än glad om jag vinner dagens lucka. Blendern skulle inte stå i nåt skåp och damma utan skulle användas var dag.

 24. Johan Rudenå

  Tänk vad bra det skulle vara med en Blender, äntligen känns det som att saker och ting händer!
  jag kan bjuda hem familj och vänner, tillsammans med dom dricka en smoothie från min nya Blender.
  Jag skulle inte påstå att jag är den som följer dagens trender,
  men jag gör så gott jag kan och med detta bidrag min önskan till en ny Blender sänder!

  Jag är inte den bästa på att rimma,
  men jag kan lova att min blender kommer jag att hålla kärt där himma!

 25. Daria

  En julklapp till hela familjen denna kommer bli.
  Jag har länge önskat en men mammapengen har sagt nej.
  Med denna jag goda smoothisar kommer blanda till oss, även hunden kanske får smaka på godsakerna som fixas där i.
  Med en liten bebis och en 3 åring i hemmet man mycket kul kan göra i matväg med den.
  Och så även inom bakning….
  Hoppas hoppas jag denna julklapp får

 26. Daria Driman

  En julklapp till hela familjen denna kommer bli.
  Jag har länge önskat en men mammapengen har sagt nej.
  Med denna jag goda smoothisar kommer blanda till oss, även hunden kanske får smaka på godsakerna som fixas där i.
  Med en liten bebis och en 3 åring i hemmet man mycket kul kan göra i matväg med den.
  Och så även inom bakning ?
  Hoppas hoppas jag denna julklapp får

 27. Liridona Ramadani

  Jag har inte någon Blender, använder alltid en stavmix till att göra mina smoothies.. men det tar ju sån tid och stavmixern har snart sett sina sista dar! En Blender hade varit perfekt till att göra söndags-smoothies till hela familjen 😀

 28. Charlotte

  Varken jag eller min sambo ägde en blender när vi flyttade ihop och nu har det inte blivit av att vi köpt en under de 4 år vi bott ihop! Jag vill vinna en blender så jag slipper känna mig som ett fån varje gång jag står och hackar frukt för hand i nån slags förhoppning om att det ska likna en smoothie…

 29. Charlotte

  Varken jag eller min sambo ägde en blender när vi flyttade ihop och nu har det inte blivit av att vi köpt en under de 4 år vi bott ihop! Jag vill vinna en blender så jag slipper känna mig som ett fån varje gång jag står och hackar frukt för hand i nån slags förhoppning om att det ska likna en smoothie..

 30. Negin

  Skulle så görna mixa både mat och smoothis till lillan på 7mån. Underlättar otroligt mycket man kan få i henne massa nyttigheter <3 <3 (mammatillnicole på instagram)

 31. Åsa H

  Jag vill gärna blanda och mixa,
  med denna blender trixa !
  Smaka på allt jag göra,
  när jag ingredienserna förstör !
  Hoppas det blir gott,
  jag kommer testa på ett skott !

 32. Annica Olsson

  Åh denna skulle jag så gärna vinna tilla min dotter som precis flyttat hemifrån, Hennes ekonomi är inte på topp pga studier så denna hade varit grym att få ge henne.

 33. Maria Gustafsson

  Jag hade lyckats komma igång med nyttiga smoothies för att stärka min trötta kropp när min blender gick sönder. Jag blev såååå besviken men ekonomin tillåter inget nytt inköp just nu så jag skulle bli otroligt glad om jag lyckades vinna en Hero!

 34. Maria Gustafsson

  Jag hade lyckats komma igång med nyttiga smoothies för att stärka min trötta kropp när min blender gick sönder. Jag blev såååå besviken men ekonomin tillåter inget nytt inköp just nu så jag skulle bli otroligt glad om jag lyckades vinna en Hero ???

 35. Emilia Johansson

  Att starta dagen med en härlig mix,
  av frukter och bär är ett av mina bästa trix!
  Men det är kämpigt och tar tid,
  saknar smidighet och högre speed.
  Stavmixern är den som blender får agera,
  bra på att processen komplicera.
  Vill ha en ”hero” – en hjälte som kan underlätta,
  som ser till att jag mixen slipper skvätta.
  Men så ser hushållet ut för en fattig student,
  Hero blender skulle bli en utmärkt present!

 36. Ann-Charlotte Larsson

  ”För jag hoppas så att vår befintliga mixer på återvinning nu far,
  visserligen en trotjänare rar,
  men ack så bedagad har den verkligen sett sina bästa dar!”

  Mvh
  Ann-Charlotte

 37. Annika

  Åh denna hade varit perfekt nu när vår gamla gått i sönder. Hela familjen älskar smoothie och med många barn behövs en stor stark mixer.

 38. Annye_shoara

  Det hade varit en riktig dream come true att vinna denna hjälpmedel som kan underlätta för mig och barnen. Drömmer om att slänga alla ingredienser i en blender och blanda snabbt pankaksdeg och toppa med olika bär och frukter ? min son älskar smoothies, vi är många som skulle uppskatta den här julklappen. Laga varma soppor med en klick creme fraiche och njuta en sen kväll när jag kommer hem från jobbet. Brukar alltid oroa mig över kvällsmaten, verkligen en välbehövlig julklapp. Hoppas så enormt mycket ?

 39. Thea

  Vi har en mixer hemma, men den är otroligt liten! Jag skulle väldigt gärna ha en mixer som är lagom stor, och som jag sedan kan ta med mig när jag flyttar hemifrån:)

 40. Krista

  Behöver en ny! Gör smoothies varje dag och min nuvarande blender har jag nog kört slut på för den börjar luktar suspekt baktill när jag använder den…

 41. Malin

  Jag inser att jag behöver något som fort ordnar något ätbart. Numera måste jag hem på lunchen till hunden och ut med den, jag prioriterar hans promenad framför min lunch och jag vet att det är dumt då jag blir så låg sen. Om jag snabbt kan mixa ihop en matig smoothie vore det toppen, då kanske jag står mig tills jag ska hem och ut igen för att sen fixa middagen.

 42. Malin Vikström

  Åh den här skulle vara perfekt att ha till min 1 åring. Han älskar all frukt som finns och smoothien som man köper på affären i barnhyllan. Denna hade varit toppen att haft hemma å kunnat gjort egna 😀

 43. Malin

  Jag inser att jag behöver något som fort ordnar något ätbart. Numera måste jag hem på lunchen till hunden och ut med den, jag prioriterar hans promenad framför min lunch och jag vet att det är dumt då jag blir så låg sen. Om jag snabbt kan mixa ihop en matig smootie vore det toppen, då kanske jag står mig tills jag ska hem och ut igen för att sen fixa middagen.

 44. Anneli Svensson

  Åh jag o mina barnbarn älskar smoothies men min lilla klena gick sönder, denna skulle sitta som
  ett smäck under granen. G O D J U L

 45. Sassso

  Hade vart kul med en ny present nu under julen!

  Undrar en sak bara ? Vad menas med att vinnaren betalar vinstskatt ?
  Hur mycket betalar man då?:) kram

 46. Ellen

  Vad kul att du får ha en lucka!!

  Jag håller tummarna för att jag vinner eftersom min gick sönder för ett par veckor sedan!:( den åkte nyss på soptippen..
  Hade varit perfekt med en ny så jag kan fortsätta att göra mina smoothies!

  Hoppas du har en fin dag!

 47. Josefin

  Separera precis från min sambo och lämna mer eller mindre all köksinredning. Använde en blender nästan dagligen till smoothies! Att vinna denna skulle va drömmen nu när jag letar nytt !

 48. Hanna

  Nu när Lillan är ett år är det dags för mamman att komma i form och börja med nyttigare alternativ samtidigt som barnen älskar smoothies med olika bär och frukter, perfekt till mellis eller frukost kanske? God jul hade det verkligen blivit med denna:)

 49. Marlie

  Jag skulle så gärna vilja vinna en ny blender då min trogna vän svek mig för några dagar sedan & jag och min dotter saknar redan våran morgon-smoothie. Varje morgon så länge jag kan minnas har vår fina vän blender mixar ihop varsin smoothie till mig & min dotter, det har levererats smoothie i alla dess färger & smaker, somliga godare än andra och vi ser fram emot att få testa oss fram ännu mer för att hitta fler favoritsmaker ?

 50. Jennie Pousette

  Soppor eller smoothies, det är bara att tuta och köra! Vår går på sista versen och med denna blir det lättare att städa bort stöket. God Jul och häääppy 3:e advent ?