Hannas Bageri

Thanksgiving middag

Här kommer lite bilder från Thanksgiving middagen från i torsdags. Lite sent men bättre sent än aldrig 😉 Vi var som sagt 8 personer sammanlagt och det var Perry och Alexa som var värdar.DSC_8540DSC_8430 DSC_8480 DSC_8493Det var så kul att få vara med om detta firande för första gången. Få äta den här obligatoriska kalkonen och massor av annat gott till. Maten var sagolikt god och jag vet inte när jag åt så mycket under en och samma kväll som i torsdags. Alexa kan verkligen det här med mat och jag och Viktor fick iallafall bidra med pecannötpajen och våra kära chokladbollar till efterrätten. Vi tänkte det att vi måste ta med oss något svenskt också, lite symboliskt och därför slängde jag ihop några chokladbollar också.  DSC_8503 DSC_8504 DSC_8505 DSC_8508 DSC_8510 DSC_8518DSC_8517 DSC_8522

Utöver middagen var det amerikansk fotboll på tv hela kvällen, inte riktigt lika kul, jag förstår inte ens reglerna men vi tjejer höll oss till vårt och lät killarna titta på det istället =)

En supertrevlig kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.