Hannas Bageri

Klä sig varmt

DSC_8471Hej på er,

Idag vaknade vi upp till en klarblå himmel och det verkar inte vara riktigt lika kallt ute som de senaste dagarna. Kan vara skönt om det inte är bara ett par plusgrader när jag ska sitta utomhus senare idag och titta på fotboll. Senaste hemmamatchen var jag lite naiv och trodde att en trenchcoat skulle räcka när det var 8 plusgrader ute. Det fick jag sota för, jag satt och huttrade och frös från första stund och var genomfrusen när var matchen var slut. Så idag blir det dubbla tjocktröjor, vinterjacka, mössa, vantar, halsduk, filt… Ja hela kittet! Vill inte frysa 😉

Just nu sitter vi och kikar på skidorna som satt igång och snart måste jag börja göra mig iordning. Här ser ni också desserten jag fixade till Thanksgiving. En pecannötpaj! Det måste nog vara den godaste pajen som finns tror jag. Receptet kommer upp här senare 🙂

Ha en fortsatt fin lördag!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.