Hannas Bageri

Lördag

DSC_8383

God kväll,

Idag har det varit kallt! Inte mer än några få plusgrader så mössan fick åka på idag när vi var ute. På eftermiddagen idag efter att vi båda var klara med våra jobb gick vi in till stan och shoppade lite. Jag ville först gärna gå runt och titta på alla ställen där de satt igång med julmarknaderna (började här i Edinburgh igår) men Viktor tyckte vi skulle vänta med det. Han tycker det är lite för tidigt med julmarknaderna, man börjar med det i december och det håller jag helt med om. Julen börjar egentligen inte förrän vid 1a advent för mig heller men bara för julen är så mysig gör det inget för mig att man börjar lite tidigare också. Jag har ju t.ex. redan lyssnat på julmusik och och hållt på med julbaket i över en vecka nu hehe. Mest för jag inte kan hålla mig. Vi bestämde oss iallafall för att skippa julmarknaderna idag och spara det till lite senare 🙂

Nu ska vi sätta igång med kvällens middag som blir pasta med jätteräkor. Mums!

Hoppas ni också haft en fin lördag! 🙂

Kramar 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.