Hannas Bageri

Italienskt till middag

DSC_7992 DSC_7994

Jag bestämde mig för att det fick vara nog med plugg för idag vid 6 och tog mig istället in till stan och mötte upp Alexa för en middag. Killarna är iväg på bortamatch idag igen och kommer inte hem förrän imorgon så vi fick en egen middag tillsammans, jättemysigt 🙂

Vi gick till en italiensk restaurang, La Piazza som jag aldrig tidigare varit på och den var verkligen superromantisk. Vi fick ett bord i mitten av restaurangen och vart vi än tittade var vi omringade av kärleksfulla par som satt och höll varandra i händerna och åt en romantisk middag tillsammans. Det kändes lite komiskt att vi två satt där omringade av alla dessa kärleksfulla par så vi blev lite fulla skratt av situationen där ett tag. Vi beställde in lite bruschetta och focaccia till förrätt och sen åt jag riccottafyllda ravioli med någon slags korv och rödvins och svampsås till det samt svart tryffel. Det var jättegott, Inget wow men absolut väldigt gott. Personalen var jättetrevlig så jag skulle kunna gå tillbaka hit enbart för servicen och atmosfären inne i restaurangen.

Nu har jag precis bytt om till mjukiskläder, gjort mig en kopp te och tagit fram lite mörk choklad och ska sätta igång Idol som jag missat ikväll.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.