Hannas Bageri

Antingen eller lista

P1030461

Jag tycker det är så kul att läsa denna typen av listor hos andra och tänkte därför köra en själv 🙂

Sommar eller Vinter. Den här var svår.. Jag tycker ju om båda två på olika vis. En vinter med mycket snö och sol kan vara svårslaget samtidigt som en riktigt varm sommardag i Sverige också är ganska svårslaget. Men så som vintrarna har varit de senaste åren får jag nog ändå säga sommar med minsta möjliga marginal.

Hemmakväll eller utekväll. Hemmakväll utan tvekan. Jag har aldrig varit någon riktig partytjej även om jag kan tycka det är kul att gå ut någon gång ibland men absolut inte varje helg. Hemmafester däremot tycker jag betydligt mer om!

Hav eller pool. Det roliga är att när jag och min familj var utomlands när vi var små badade jag och min bror alltid i hotellets pool och inte i havet. Jag har aldrig varit någon riktig havsmänniska och jag antar det beror på att jag inte gillar saltvatten speciellt mycket. Jag som är uppvuxen vid att bada i en sjö vid vår stuga föredrar det mycket mer framför havet. Idag däremot har jag lärt mig att uppskatta havet på ett helt annat vis och badar där mer än gärna antingen hemma i Sverige eller när vi är utomlands men ska jag välja blir det nog ändå pool.

Chips eller godis. Ett enkelt val, godis. Jag föråt mig en gång på chips när jag var liten och sedan dess har jag inte alls tyckt om chips på samma sätt som tidigare. Nä lösviktsgodis och choklad ska det vara! 🙂

Kött eller fisk. Jag skulle aldrig kunna leva utan kött så det måste jag nog välja. Fisk kan vara riktigt gott när jag är sugen på det men en köttbit tackar jag aldrig nej till.

Bad eller dusch. Bad utan tvekan! Jag är så glad att vi har ett badkar här i lägenheten som jag saknat så mycket ända sedan vi flyttade från Malmö. Jag är uppvuxen med att bada i badkar och det finns inget mer avslappnande än att ta ett bad. Speciellt när man är lite frusen också.

Morgon eller kväll. Kväll definitivt. Jag är inte någon morgonmänniska även om jag önska att jag var det.

Kaffe eller te. Jag dricker både och men det finns inget godare än en kopp kaffe så jag väljer det.

Födelsedag eller julafton. Julafton! Jag tror nog jag aldrig kommer bli för gammal för att älska julafton och julen i sin helhet. Bästa högtiden på hela året!

Guld eller silver. Guld. Jag använder nästan bara rött eller gult guld.

Kjol eller klänning. Klänning. Jag känner mig av någon anledning mer bekväm i klänning än i kjol.

Jordgubbar eller hallon. Det här var inte lätt. Jag tror inte jag kan välja tyvärr. Jag tycker om både och lika mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.