Hannas Bageri

Onsdag

DSC_7760

Hej!!

Har ni en bra onsdag så här långt? Jag har mestadels suttit med plugg hela dagen idag men ska snart gå iväg till gymmet en sväng. Tänk att för bara något år sedan var jag usel på att träna, vågar knappt säga hur lite jag tränade men sen i början på detta året har det börjat bli en del av min vardag och jag tycker det är så skönt! Trodde jag aldrig någonsin att jag skulle tycka men det gör jag idag. Glad att jag hittat den känslan som så många som tränar mycket pratat om. Jag som dessutom spenderar så mycket tid framför datorn behöver verkligen få röra på mig så det ska jag göra nu tänkte jag innan vi ska äta middag.

Här ser ni förresten vad jag firade kanelbullens dag med igår! Dessa supersmarriga kanelbulls cupcakesen! De här kan nog har varit de godaste cupcakes jag någonsin bakat. Muffinsen blev så saftig och fröstingen passade så otroligt bra ihop med just muffinsen. Ni måste prova så ni själva får smaka! 🙂 Receptet kommer upp här i dagarna!

Hur firade ni kanelbullens dag igår? Med klassiska bullar eller gjorde ni någon annan variant? Berätta gärna, jag är nyfiken 🙂

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.