Hannas Bageri

Chiapudding & smoothie i ett

DSC_5002 DSC_5003

Godmorgon!

Måndag och ny vecka! En vecka där det händer en massa skoj, Bl.a. att jag fyller år! Blir man någonsin för gammal för att tycka om att fylla år? 😉

Idag har jag en hektisk dag med mycket i skolan. Kommer nog sitta i Skype större delen av dagen så jag har precis grundat med en ordentlig frukost som denna. Det står jag mig på några timmar och dessutom är det himla gott och lätt för mig att äta som annars har problem att få i mig frukost. Tänk bara på om ni ska göra den att ni helst ska förbereda chiapuddingen kvällen innan så den hinner få sin rätta konsistens.

Till 1 person:

Chiapudding:

1,5 dl alpros kokosdryck

2,5 msk chiafrön

4 färska jordgubbar

1/2 tsk vaniljsocker

Smoothie:

1 näve färska jordgubbar

1 dl naturell yoghurt

0,5 st banan

1 tsk honung

Mosa de färska jordgubbarna och blanda med vaniljsockret och lägg ner i ett glas. Häll över chiafröna och kokosdrycken och rör om. Ställ in i kylen, Ta ut glaset igen efter 15 minuter och rör om ordentligt. Låt sedan stå i kylen över natten.

Gör sedan smoothien på morgonen dagen efter. Mixa ihop alla ingredienser och häll över chiapuddingen. Toppa med färska jordgubbar och chiafrön.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.