Hannas Bageri

Grassmarket

DSC_7300 DSC_7302 DSC_7304 DSC_7305

Lite bilder från lördagens marknad på Grassmarket. Varje lördag har de en liten marknad där där de serverar närodlad och närproducerad mat och lite småpyssel. Gillar att gå runt att titta där och det brukar vara så härlig stämning med mycket människor som går runt och kikar på stånden och fikar på caféerna som ligger runt omkring.

Hej förresten! 

Sitter och drömmer mig bort till den goda maten vi åt på lördagens marknad i helgen. Innan vi skulle iväg och kika på lite grejer till min lilla fotostudio tog vi en sväng via Grassmarket och åt lite lunch. En mysig del av Edinburgh som ligger i den lite äldre delen av staden precis bakom deras kända slott. Dit ska man verkligen gå om man är här och besöker staden. Finns mycket kul att titta på samtidigt som atmosfären är minst lika häftig att gå dit för 🙂

Nu på morgonen har jag fotograferat lite och om ca 1 timme väntar en 4 timmar lång föreläsning i marknadsföring. Kan inte nog säga hur skönt det är att rutinerna äntligen börjat komma tillbaka igen! Har längtat efter det så mycket som ni vet.

Ha en fortsatt fin tisdag ♥

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.