Hannas Bageri

Inflyttade

IMG_5461

Hej på er!

Nu har vi äntligen flyttat in i lägenheten och den är såå fin! Vi är jättenöjda och glada att vi hittade den här, tror vi kommer trivas superbra! 🙂 Däremot strular det med internet för oss så vi har inte lyckats få in detta i lägenheten ännu. Tror det ligger någon sorts förbannelse över oss när det kommer till internet för det blir alltid strul med detta när vi ska fixa med det. Mest jag som blir lite låst av detta då jag behöver internet för att kunna sköta mitt jobb men tills vidare får jag utnyttja wi-fi på ställen där det finns. Snart hoppas jag på att det ska ordna sig!

Annars börjar allt falla på plats nu och mycket av det praktiska börjar äntligen ta slut. Det är mycket att tänka på när man ska flytta till ett annat land men nu känns det som vi börjar landa ordentligt och kan börja med en ordentlig vardag igen. Det ska bli så skönt! Jag känner mig redo och laddad för att hösten ska sätta igång  🙂

Nu ska vi iväg och storhandla, ekar tomt i kylen!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej och välkommen till Edinburgh! Har bott här i 9 år nu och kan intyga att det är en härlig stad! Bra tajmat att flytta över nu under festivalen också ?

    Kontakta gärna mig om du vill träffa upp med en annan svenska ?