Hannas Bageri

Hejdå Köpenhamn

DSC_6771

En härlig sommarbild från stugan där lavendeln var full med vackra fjärilar för ett par dagar sedan 🙂

Hej!

Vilken tung sten som har släppt från mitt bröst nu! Har precis slängt mig i soffan efter två hektiska och jobbiga flyttdagar men nu är det gjort, nu är lägenheten tömd och vi har nu lämnat Köpenhamn helt och hållet! Känns så otroligt befriande att allt det praktiska är fixat och att vi nu kan fokusera endast på vårt nya hem. Imorgon ska jag ägna morgondagen åt att packa, träffa lite vänner och ett frisörbesök, sen är jag redo och klar att flytta!! 🙂

Nu ska jag och min bror laga en god middag här och fira att det är klart!

Kramar 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.