Hannas Bageri

Måndagsgodis

DSC_6898 DSC_6900

Nyplockade körsbär som jag smaskat på under dagen. Körsbär är så himla gott när de är riktigt mogna och söta. Synd bara att man får ont i magen om man äter för mycket av dem. Annars hade jag kunnat äta litervis av dem! 🙂

Hej förresten!

Sitter just nu på tåget på väg ner till Malmö och har lämnat mitt paradis för den här sommaren. Sitter verkligen med kluvna känslor just nu samtidigt som jag börjar närma mig Skåne. Har haft helt fantastiska dagar där uppe tillsammans med mamma och pappa så det känns nästan lite sorgligt att de redan är över och att jag inte kommer komma dit något mer denna sommar. Samtidigt så längtar jag så otroligt mycket efter att få flytta och saknar ihjäl mig efter Viktor som jag inte sett på snart tre veckor! Längtar också så mycket efter att få en vardag tillsammans igen och landa i vårt nya hemland. Inte många dagar kvar nu dock. Ska bara fixa det sista med vår lägenhet i Köpenhamn kommande dagar och sen bär det av till Edinburgh!

DSC_6802

Tack mamma & pappa för underbara dagar tillsammans 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.