Hannas Bageri

Blåbärssmoothie

DSC_6664

Imorse när jag vaknade gick jag först ut på en promenad och sen gjorde jag mig en blåbärssmoothie på egenplockade blåbär! Så gott och de är ju så mycket mer smak i de man plockat själv. Jag gjorde det enkelt för mig och hade bara i 1 näve blåbär, 2 dl naturell yoghurt och 1 banan. I vanliga fall brukar jag även ha i chiafrön och bladspenat men jag hade inte de hemma just nu. Vill man göra den lite sötare kan man även ha i lite honung eller byta ut den naturella yoghurten mot vaniljyoghurt 🙂

Nu har jag precis satt in en kaka i ugnen och väntar på att min moster med familj ska komma hit och hälsa på i några dagar. Vi hade hoppats på att vädret skulle vara lite bättre så vi kunde ta oss ut på sjön men de ser inte så ljust ut än så länge. Får hoppas att de spricker upp sen eller blir bättre till imorgon 🙂

Trevlig lördag på er!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.