Hannas Bageri

Första flyttdagen

DSC_6653

Sitter just nu i soffan och pustar ut efter en eftermiddags flyttande. Jag och Viktors föräldrar tömde lägenheten på alla kartonger och de få möbler som vi ska behålla och förvara i Malmö tills vidare men vi hann inte bli helt klara så vi kommer behöva ytterligare en dag till. Känns dock skönt att vi kom så pass långt, hade inte räknat med att vi skulle hinna allt ändå så en dag till behöver vi men sen är lägenheten tömd!

När vi äntligen var klara gick jag direkt iväg och köpte en pizza som jag smällde i mig på nolltid. Var så hungrig och den smakade gudomligt gott! Kommer nog sova gott i natt efter denna dagen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.