Hannas Bageri

Fullt upp

middagimage

Gårdagens goda middag 🙂

Hej!

Ja fullt upp skulle man kan kunna säga att jag har just nu. Det är så mycket jag vill hinna med innan jag flyttar om några veckor så dagarna är ganska fullspäckade. Vår lägenhet i Köpenhamn är däremot i stort sett helt ihoppackad nu vilket känns jätteskönt! Kämpade på i några dagar förra veckan så jag kunde åka över till Malmö i lördags för att träffa lite vänner. Man vill ju passa på att träffa alla så mycket som möjligt nu innan jag flyttar lite längre bort än till Köpenhamn och inte behöva lägga all tid på tråkig packning så jag körde järnet ordentligt i några dagar och lyckades bli i stort sett helt klar!

Just nu är jag och hälsar på min lillebror lite och passar på att fixa med lite jobb. Ska lägga upp ett nytt recept här lite senare som är busenkelt och så gott nu på sommaren. Tror ni kommer gilla det jättemycket 🙂 Ska verkligen försöka hålla igång bloggen som vanligt nu framöver. Förra veckan var det näst intill omöjligt att kunna få tid till att skriva då allt gick i 200 men nu börjar allt lägga sig så smått och jag börjar få ordning på allt här hemma 🙂 .

Kram, vi hörs om en stund igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.