Hannas Bageri

Vi ska flytta!

edinburgh_-_calton_hill_nov_12_0

Foto från Google

Till Edinburgh!

Nu så kan jag äntligen berätta varför det varit så tyst här inne ett tag och anledningen är den att Viktor skrivit på för klubben Hearts och vi ska lämna Köpenhamn och flytta till Skottland!! Vi är så glada över detta då vi som ni vet redan bott i Skottland tidigare, då var det visserligen Glasgow men Edinburgh ligger inte långt därifrån så jag tror vi kommer trivas minst lika bra där också! Tiden vi hade i Glasgow var fantastisk på alla vis så jag har hela tiden längtat lite smått tillbaka till Skottland och nu när det blir verklighet är jag så himla glad och lycklig! Dessutom bor mina vänner jag lärde känna i Glasgow kvar vilket känns ännu bättre att få träffa dem oftare igen och de blir inte så ensamt för mig i början som de lätt kan bli innan man lärt känna nya människor.

13620703_10155155485179762_1946193091663293272_n

Stolt 

Foto: Heart of Midlothian FC

Viktor har redan hunnit flytta och jag är i full gång med att fixa med flytten här i Köpenhamn så därför har jag inte haft så mycket tid till att skriva här. Det är mycket praktiskt jag ska hinna med på kort tid men de blir ju något roligt utav det så de känns inte så jobbigt. Jag hoppas på att kunna flytta om ca 3 veckor ungefär. Så nu ska ni få följa med på ännu ett nytt äventyr och den här gången till underbara Skottland igen! 🙂

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.