Hannas Bageri

Glad midsommar

4561

Glad midsommar på er!

Skiner solen på er eller regnar det för fullt? Här är det lite växlande just nu men något regn verkar vi slippa idag. Igår kväll däremot drog de in världens oväder med blixt och dunder och ösregn. När de var som värst var det som någon stod utanför och satte på och stängde av en lampa varenda sekund, de sluta aldrig att blinka och fortsatte göra de även under natten. Jag som tycker åska är lite obehagligt har därför inte sovit så jättebra i natt och är lite trött just nu men jag ska nog piggna till snart! 🙂

Nu alldeles strax ska jag och en vän iväg och handla mat till midsommar buffén, blir de klassiska med köttbullar, lax, prinskorv m.m. och så tårta till efterrätt! Gott 🙂

Ha en superhärlig midsommar så hörs vi!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.