Hannas Bageri

Sista dagen i Palma

P1020408 P1020429

Såg ut så här! Hotellpersonalen var ju så snälla och lät oss ha kvar rummet tills de var dags att åka till flygplatsen så vi hängde vid poolen hela dagen och drack litervis med vatten med grapefrukt i. Denna dagen var också den absolut varmaste så man fick i princip ligga i vattnet hela tiden för att inte smälta bort. Underbara Palma, Längtar redan tillbaka! Speciellt nu när jag vaknade till ösregn imorse. Har ni inte varit där så tror jag ni inte skulle ångra er om ni tar en resa dit. Har ju undrat lite vad det är som gör att så många åker just hit men nu förstår jag verkligen varför så många hyllar denna vackra stad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.