Hannas Bageri

Hotellet

DSC_6008 DSC_6126 DSC_6132 DSC_6137DSC_6101

Här hemma har vi tittat på fotbolls-EM i stort sett hela dagen och gör det fortfarande. Just nu är det Spanien-Turkiet så jag slötittar lite samtidigt som jag skriver här 🙂

Jag har fått några frågor om vilket hotell vi bodde på i Palma och om det är något jag kan rekommendera och det blir ett stort JA på de! Vi bodde på ett litet boutique hotell, Convent de la missio hette de, som låg mitt i city i Palma på en lugn bakgata så man stördes inte av högljudda människor eller trafik. Inredningen kändes lyxig och rummet var superfräscht! Takterassen som de hade med poolen var ett extra plus så man kunde sola och bada men samtidigt bo mitt i city. När man klev innanför dörren blev man bemött av personalen som presenterade sig och bjöd på ett glas cava samtidigt som de satte sig ner med oss och gick genom om hur man bäst kunde ta sig till olika ställen, restauranger m.m. De var otroligt hjälpsamma och så fort vi ville boka något eller behövde hjälp med något fanns de där direkt. Ytterligare en detalj som jag knappt varit med om tidigare på hotell var att de lät oss behålla hotellrummet några extra timmar istället för att checka ut vid 12.00 på avresedagen. Vi skulle inte flyga förrän på kvällen så de var otroligt snällt av dem att vi fick ha rummet tills vi skulle åka! Detta gick på grund av att det inte var bokat av någon efteråt men tycker de var himla snällt av dem ändå.

Läget var klockrent, vi kunde promenera utan problem till olika ställen från hotellet och bara 200 meter ifrån gick bussar om man ville ta sig till andra ställen och orter. Taxi ordnade hotellet med om man behövde de.

Frukosten var bra men inget upseendeväckande. Man kunde beställa in äggröra och omelett också om man ville vilket såklart uppskattades. Deras restaurang Simply fosh hade däremot en guide michelin stjärna.

Kort och gott så kan jag varmt rekommendera detta hotell. Åker vi tillbaka till Palma bor vi mer än gärna här igen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.