Hannas Bageri

Hemma

P1020459P1020460

Hej från Köpenhamn!

Nu är vi hemma igen, landade på Kastrup strax efter midnatt så vi var inte i säng förrän vid två inatt. Vaknade upp till ett kallt och grått Köpenhamn imorse och de känns väl inte så himla kul om jag ska vara ärlig. Längtar redan tillbaka till Palma som jag blev helt förälskad i, både i staden men också hotellet som vi bodde på. Ska berätta lite mer om det senare.

Ja har så mycket att visa er så jag får nog dela upp det lite. Palma var helt fantastiskt och vi kommer garanterat åka tillbaka dit igen inom en snar framtid! Nu ska vi ha ett par lugna dagar här hemma innan vi åker över till Malmö och umgås med alla där hemma i några dagar. Semestern är inte helt slut ännu för Viktor som tur är så vi ska njuta till max av de sista dagarna nu.

Kram så länge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.