Hannas Bageri

Rooftop

DSC_6137DSC_6105 DSC_6130 DSC_6159

Har slunkit ner en och annan citronlemonad nu de senaste dagarna, de är så gott och läskande i värmen!

Hej på er!

Vi har de så bra här, njuter av varenda sekund av denna semester! Såhär har denna dagen och gårdagen sett ut mestadels..Vi ångrade oss i sista stund igår att åka till den andra stranden och bestämde oss för att stanna här på hotellet och vara på takterassen och bada i poolen istället. Den ligger så vackert med utsikt över Palmas innerstad och de har varit riktigt varmt de senaste två dagarna så man har nästan varit i poolen mer än på land.

Idag var det lite molnigt i förmiddags så vi tog en runda på stan men de blev alldeles för varmt efter ett tag så vi hamnade på takterassen under eftermiddagen också.

Nu ska vi börja göra oss iordning för kvällen och ge oss ut och äta. Vi tänkte sätta oss på en bar sen också och titta på EM-matchen som spelas ikväll. Så himla roligt att de äntligen är igång! Vanligtvis tittar jag inte på speciellt mycket fotboll men när de är EM och VM tittar jag mer än gärna! Blir en sån härlig folkfest och stämningen som var igår kväll här i city var så häftig, Fotboll överallt, älskar det! 🙂

Önskar er en riktigt härlig lördagkväll!

Kram från Palma

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.