Hannas Bageri

Picknick

DSC_5300DSC_5303

Hej på er denna lördag,

Idag är de molnigt för första gången här på många dagar o lite kyligare. Man har nästan vant sig vid sommarvärmen nu så de känns lite konstigt. Igår däremot hade vi en varm o solig dag så vi gick ner till parken här vid oss, köpte med oss lite fika från Lagkagehuset och la oss på en filt i solen. Jättehärligt!

Idag måste jag läsa lite juridik då jag har en ny tenta i de som väntar nästa vecka. Sen om ett par timmar kommer pappa förbi en sväng och ikväll får vi besök av vår vän Eken, som vi kallar honom, Håller på o klurar lite på vad jag ska göra till kvällens efterrätt. Har inte bestämt mig helt ännu men de lutar åt något med lakrits i 🙂

Ha en fortsatt härlig lördag!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ISA

    Hej (igen) 😉
    Hittade ju hit igår och när jag scrollade igenom lite så inser jag att du har tyyyp drömmigaste bakbloggen. Heja dig! är lite sugen att bloggtipsa i veckan och tänkte då (om det nu blir av) tipsa om din blogg. Skulle det vara ok om jag lånar några bilder från dig då? Så inlägget ser snyggare ut 🙂 Kram!

    1. hannasbageri

      Men va snäll du är, tusen tack! Ja de är inga problem om du länkar till min blogg 🙂 Kramar