Hannas Bageri

Citrontårta

P1020176 P1020181Hej hej 

Nu är vi hemma igen efter ett intensivt men roligt dygn i Malmö. Blir alltid så fylld med energi när man kommer hem efter en dag i Malmö ♥ Igår när vi var på fika hemma hos min moster med familj blev vi bjudna på en supersmaskig citrontårta från konditori Katarina som var fylld med en syrlig citronfromage och toppad med grädde och citrongelé. Ingen dålig fika de inte o de var så mysigt att träffa dem igen. Var ett par månader sen sist.

Idag bjuder Köpenhamn tyvärr inte på något vidare väder så vi har en lugn dag här hemma då de är matchdag imorgon. Viktor har varit o tränat på förmiddagen, ja har röjt undan lite här hemma och snart ska vi sticka till gymmet o köra ett pass med mig. Nu har jag kört 3 pass i veckan i 3 månader o börjar känna stor skillnad både konditionsmässigt och i styrka. Senast jag var i så här bra form var nog när jag dansade som mest och de är några år sedan. Jättehärligt så såhär tänker jag fortsätta nu 🙂

Ha en fortsatt härlig lördag!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.