Hannas Bageri

Salted caramel hot chocolate

P1010516 P1010511

Hej!

Blir väldigt mycket tjat om vädret här just nu men jag kan inte låta bli, blir så lycklig av våren som börjar komma nu. Idag har de varit klarblå himmel och riktigt varmt i solen, underbart. Just nu sitter jag på ett kafé i närheten av där vi bor och läser juridik som jag har tenta i nästa vecka. Spännande och intressant! Viktor är iväg på en bortamatch och kommer hem först imorgon natt så jag blir ensam ett par dagar nu. Apropå kafé så var jag och Viktor och fikade på Hotel chocolat härom dagen och drack den godaste varma chokladen jag någonsin druckit. Så god att jag måste visa er den! ”Salted caramel hot chocolate” hette den och gjordes på smält mörk choklad så konsistensen och smaken var lite annorlunda men väldigt väldigt god. Dock var den inte direkt billig, en kopp kostade 70 svenska kronor men de var den värd måste jag säga. Känns lite fjuttigt med min kaffe jag sitter och dricker här nu när jag ser dessa bilder hehe.

Nu måste jag fortsätta med juridiken så jag hinner baka lite ikväll!

Kram på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.